Referenties

 

In de afgelopen jaren hebben bij zwemschool Truus vele kinderen het zwemdiploma behaald enkele zijn hier zo tevreden over de wijze waarop zij les hebben gekregen dat zij dit graag met anderen willen delen.


Hessel en Symen
Op het blog van Hessel en Symel staat een leuk stukje over zwemles bij Zwemschool Truus


Sven en Jorne
Wij zijn Sven en Jorne.
Wij zwemmen al 4 jaar bij zwemschool Truus.
We hebben eerst snorkelen 1, 2 en 3 gehaald, we hadden les van Harry.
Daarna hebben we zwemdiploma C gehaald.
Toen hebben we survival 1 en 2 gehaald en Sven heeft ook wereldzwemslagen 1 gehaald.
Nu zijn we bezig met survival 3 en Sven ook nog met wereldzwemslagen 2.
Als we survival 3 hebben gehaald gaan we duiken.
We vinden het heel erg leuk.
Het is de leukste zwemschool en sport ooit.

Gr Sven en Jorne


Fee
Beste Truus en Debbie ,

Fee heeft zaterdag met heel veel plezier haar B diploma gehaald en was super trots. Helaas wil ze niet voor C…. het was haar toch wel genoeg zo!

Wij willen jullie graag bedanken, maar ook expliciet complimenteren met jullie aanpak. Wij hebben bij een andere zwemschool ervaren hoe het niet moet…,  en bij jullie hoe wel kan en zou moeten de aanpak van de docenten ( streng, maar altijd  warm en met humor en betrokkenheid) , het individuele proces (afzwemmen wanneer je er klaar voor bent)  tot en met het zeer feestelijke afzwemmen, echt helemaal geweldig. Naast jullie beide was Harry ook favoriet bij Fee!

Wij zullen zwemschool Truus dan ook van harte aanbevelen bij nieuwe zwemmertjes!

Nogmaals dank en succes verder!


Tom, Isabel, Michelle, Lianne en Paul
`Gruezi`  Zwemschool Truus,
ook deze keer weer `danke vielmals `!
Nadat  zes jaar geleden onze dochters hun A-diploma gehaald hadden, hebben we ook dit jaar besloten dat we onze jongste telg aan de goede zorgen van Zwemschool Truus` toevertrouwen `.
Dit ondanks het feit dat er een gedeelte van onze vakantie aan opgeofferd diende te worden.
Omdat we in Zwitserland wonen besloten we weer bij oma in Raalte te logeren om vervolgens heen en weer te rijden naar Losser. Tot grote vreugde werd ook dit keer , na zes ochtenden te hebben geinvesteerd, het A-diploma behaald. Groot plezier was er ook voor onze dochters die `en-passant`ook nog het B en C-diploma in de wacht konden slepen!
Truus en Mike , namens ons allen wederom enorm bedankt voor jullie enthousiasme, kennis en kunde!
Het was het weer dubbel en dwars waard !
`Auf wiederlurchen`,
Tom, Isabel, Michelle, Lianne en Paul


Op vakantie in Nederland

Dit jaar mochten wij voor het eerst een hele zomer op vakantie in Nederland.

Pappa en mamma zijn daar geboren en al onze neefjes en nichtjes wonen er dus het is altijd heel speciaal om er op bezoek te gaan, maar deze zomer was het wel heel bijzonder. Mamma had namelijk bij juffrouw Truus geregeld dat we echte zwemles gingen krijgen.

Een hele week lang, elke dag in het water! Wat een feest! Thuis hebben we ook wel een zwembad, maar daar doen we altijd maar wat. Pap heeft wel eens geprobeerd ons de schoolslag of zoiets te leren maar daar hadden we helemaal geen zin in, we komen ook wel zonder hem naar de overkant, vaak nog sneller ook en boven water blijven lukt ons allang alleen. Maar dat vond mam dus niet genoeg en die vond het wel een prettig idee als we een zwem diploma zouden halen. Wel stoer hoor en hard werken! Maar vooral heel leuk! En helemaal niet eng! Alleen voor Noortje was het onder water wat spannend, helemaal toen ze door het gat moest zwemmen, maar daar hadden ze allemaal trucjes op bedacht waardoor ze toch durfde aan het eind van de week! De leraar was heel slim en aardig en wat heel gaaf was is dat hij Joep zoveel dingen heeft geleerd dat Joep zelfs op kon voor diploma C. Alleen Janneke had een beetje pech, die brak op de laatste dag van het lessen haar arm, nee niet in het water hoor, gewoon in de speeltuin. Gelukkig had ze die dag net alle oefeningen gedaan en kwam ze er toch door heen. Al met al dus een hele geslaagde week, want we vonden het heel gezellig met alle spelletjes, heel lekker met alle pannenkoeken en frietjes en natuurlijk heel mooi omdat we allemaal een tegeltje mee naar huis kregen. Dat vonden onze indonesische vriendjes wel heel speciaal. En mamma is helemaal gerust nu als we zo ineens in het water springen! maar wij willen volgend jaar wel weer op les!

warme groetjes van Joep, Janneke and Noortje.

 


 

Noortje, Friso & Aafje

 

Na 7 maanden op de woensdagen de zusjes meeslepend om Friso zijn diploma A te laten halen, besloot ik dat voor het volgende zwemdiploma anders aan te pakken. Een spoedcursus!

Zwemschool Truus kwam via Google snel tevoorschijn en was slechts een kleine 200 km van onze woonplaats Rotterdam verwijderd. Turbozwemmen in het Theaterhotel in Almelo betekende een weekje terug naar mijn roots waar de kinderen konden logeren bij Opa&Oma.

Een week lang zwom Friso bij Truus en Mike voor B, en passant zwom zuslief haar eerste slagen voorA. Aangemoedigd door Truus en Mike zwom Friso verder en verder onder water. Het scheelde niet veel of hij zwom het hele zwembad in lengterichting onder water. Aan het einde van de week kon hij niet alleen B, maar ook het C-diploma in ontvangst nemen. En ja, de zwemtegeltjes heeft hij vol trots boven zijn bed gehangen. Aafje had de ‘vliegtuig-kikker-potlood’slag en ‘rondje-armen-rondje-benen’ na vier ochtenden zwemmen ook goed te pakken. Met haar prille 4 jaar in leeftijd zwemt ze nu verder in Rotterdam om sterker te worden en het A-diploma te halen. In de herfstvakantie komt ze terug bij Truus om te zwemmen voor diploma B…..en misschien ook wel voor…..wie weet?

Truus, je bracht me voor een weekje weer naar huus. Dank voor jullie supercursus! De kinderen vonden het geweldig om met veel oefenen, speelsheid, aanmoediging, uitdaging en Twentse nuchterheid in het zwembad te zijn.

Hartelijke groet uit Rotterdam,

Noortje, Friso & Aafje

 

Ps: voorlopig ben je nog niet van ons af, want nr. 3 en 4 zullen ook ooit oud genoeg zijn om te komen zwemmen!

 


Martina Florians

We zijn heel blij met de turboweek die Poé (6) heeft gehad. De zwemslagen werden in een klein groepje geleerd in een klein (maar wel diep) badje, lekker overzichtelijk en het werkte zo te zien erg goed voor de kinderen. De dagen zijn voorbij gevlogen met de vrolijke Maik, Debby en Truus en en door hun enthousiaste, persoonlijke benadering van de kinderen. Het plezier in zwemmen was er al, maar door de zichtbare vorderingen is dat plezier alleen maar groter geworden. Het zwemmen in een groot bad aan het einde van de week heeft het afgemaakt, met een A-diploma als fantastisch resultaat. Voor ons mooi om te zien hoeveel een kind in een week kan leren in de juiste motivatie en begeleiding. Natuurlijk ook belangrijk om de nieuwe vaardigheden te blijven oefenen, maar wat een resultaat!

Bedankt en groet!

 


Dag Truus,

Alledrie onze kinderen hebben bij jou op zwemles gezeten. De oudste twee hebben hun A en B diploma met veel plezier gehaald. En nu zit onze jongste op zwemles. Hij vind het geweldig en leert o.a. door de turbo-lessen heel snel zwemmen. De aandacht van de zweminstructeurs, Mike, Debbie en Leonie is geweldig en de kinderen komen steeds weer met plezier en zelfvertrouwen uit het water! Ik heb altijd het gevoel dat het leren zwemmen van onze kinderen bij jou in de beste handen is.

groet,
Esther Koudijs